Menu Comedy Shorts
Comedy Shorts
Comedy Shorts

Hi-ha-hilarisch, rollen over de vloer van het lachen, niet meer bijkomen van het huilen van het lachen. Bij Comedy Shorts staan de Comedy’s in de spotlight!   

In onze huidige wereld is humor broodnodig! Gelukkig heeft Go Short Arnhem vijf films geselecteerd met uiteenlopende soorten humor. Van slapstick tot ongemakkelijk herkenbaar, van typisch kolder tot puur absurd. Deze films brengen je een lach, zetten je aan het denken en schenken je vooral plezier.  

Filmprogramma:

Comedy Shorts - I'll Be Your Kettle

I’ll Be Your Kettle:

Een vrouw probeert wanhopig te voldoen aan de ongewone verlangens van haar partner.

Comedy Shorts - Lord Protocol

Lord Protocol:

“Welkom op je eerste dag bij het feeënvolk, waar het leven altijd gevuld is met magie, plezier en grapjes. Ik zou eigenlijk een dansje moeten doen, maar eerlijk gezegd heb ik daar geen zin in”. Er was eens Wanda en haar begin als werkneemster in een pretpark.

Comedy Shorts - Apocalypse Dog

Apocalypse Dog:

In een post-apocalyptisch universum overleven Bob en zijn hond Pasha in een woestenij. Ze hebben honger, dorst en zijn moe. Wanneer ze plotseling in de verte een stad zien!

Comedy Shorts - The Diamond

The Diamond:

Stefan is eenzaam met een verblindende ambitie om vrienden te maken. Op een dag stuit hij in het bos op een diamant. Omdat hij er niet bij kan, dient de oplossing zich aan in de vorm van een nog kleinere man.

Comedy Shorts - FAST

FAST:

Jean is een “trage” man, hij bouwt zijn leven op rond zijn angsten en vindt zichzelf ongeschikt voor het leven in de maatschappij. Hij woont samen met Alex, die een “snelle” man is. Alex is gepassioneerd door aerodynamica en eurodance, leeft snel en stelt zichzelf zo min mogelijk vragen. Op een ochtend ontvangt hij een snelle vriend, Lou, bij hen thuis, terwijl Jean ook van plan was een langzame vriend, Caroline, te ontvangen.

Klik hier voor tickets & meer informatie.