Menu De Shortcut
De Shortcut

Stel je eigen shortcut door het festival samen of laat je inspireren door de tips van onze kenners. Met de Shortcut ga je tijdens Go Short 3x naar de film voor slechts € 25! Koop hem nu en bepaal op je gemak welke voorstellingen je komt bezoeken.

Tips van de kenners: laat je inspireren

We vroegen insiders naar hun favoriete route door het programma. Zij nemen je mee op een persoonlijke shortcut langs hun favoriete filmblokken.

Aneta Ozorek

Hongaarse animaties en absurditeit in Da Neighborhood op donderdag.

rocco

De beste muziekvideo’s van het afgelopen jaar en lekker dansen in Merleyn!

cesar1

Een ritje door het spookhuis van de Nederlandse film, relatieproblemen en het leven ten tijde van terrorismedreigingen.

jasmijnschrofer

Het beste uit Europa en de winnende films van Go Short.

De online Shortcut

Koop nu een online Shortcut en bestel je tickets via deze site of de kassa van LUX.

De papieren Shortcut

Liever een ouderwetse strippenkaart? Of wil je meer dan één Shortcut gebruiken? Dan koop je bij de kassa van LUX een papieren Shortcut. Je tickets haal je dan ook op bij de kassa.

Voorwaarden:

  • De Shortcut geeft recht op maximaal 1 ticket per voorstelling.
  • Per account kan maximaal één online Shortcut worden afgenomen. Nadat de drie tickets zijn gebruikt kan je met je account tickets bestellen tegen een regulier tarief.
  • De Shortcut is niet geldig voor de speciale programma’s 48 Hour Film Project, Off the Walls, Go Short x Kunstbende and Go Go Silent Disco.
  • De papieren Shortcut wordt verkocht in de vorm van een papieren strippenkaart. Deze variant is enkel te koop aan de kassa van LUX en kan ook enkel worden gebruikt om aan de kassa tickets af te halen. Aan het aantal papieren Shortcuts per persoon zit geen limiet.