Menu Euro Connection 2020
Euro Connection 2020
Euro Connection 2020

Euro Connection is het coproductie platform voor kortefilmmakers die op zoek zijn naar een internationale coproductie partner. Producenten die momenteel werken aan een project dat deels gefinancierd is en waarvan productie of opname starten na mei 2020 kunnen zich aanmelden. Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en Internationaal Kortfilmfestival Leuven zijn gatekeepers voor Euro Connection. Samen doen we de voorselectie voor projecten uit Nederland en Vlaanderen.

Euro Connection is het grootste Europese coproductie platform voor korte film. Het tweedaagse pitch- en netwerkevenement richt zich op het stimuleren van samenwerkingen op het gebied van korte film tussen producenten uit Europa en daarbuiten.

De 12de editie van Euro Connection vindt plaats op dinsdag 4 en woensdag 5 februari 2020 tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, in samenwerking met het Centre National du Cinéma en l’Image Animée, met de steun van het Creative Europe MEDIA sub-programma en PROCIREP.

Aanmelden

Om aan te melden, dienen producenten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde aanmeldformulier en aanvullende, verplichte documenten als 1 PDF-bestand opsturen naar program@goshort.nl t.a.v. Jip Branten. Deadline is 20 oktober 2019. 

Meer informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces is te vinden in het aanmeldformulier. Voor vragen kun je contact opnemen via program@goshort.nl.

Download het aanmeldformulier hier als PDF of hier als Word-document

It's a great way to practice your pitch, receive feedback on your project, get to know people in a simular situation and to introduce the project in a European context.

Bert Lesaffer - Animal Tank