Menu Euro Connection 2022
Euro Connection 2022
Euro Connection 2022

CALL CLOSED
Vind jouw internationale co-producer via Euro Connection! Go Short doet in samenwerking met Kortfilmfestival Leuven de voorselectie van projecten voor Euro Connection, het grootste co-productie platform voor korte film van Europa. Euro Connection vindt plaats tijdens de  Short Film Market op het Clermont-Ferrand International Short Film Festival.

 

Go Short organiseert in samenwerking met Kortfilmfestival Leuven de Nederlandstalige voorselectie voor Euro Connection. Euro Connection is het grootste internationale coproductie platform voor korte film en vindt plaats tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, Frankrijk. 

Op 1 en 2 februari 2022 wordt de 14e editie van Euro Connection georganiseerd. Meld jouw filmproject aan voor uiterlijk 20 oktober en maak kans op deelname aan Euro Connection 2022! 

 

Deelnemers van Euro Connection zullen hun project tijdens het festival pitchen voor de (digitaal) aanwezige producenten, fondsen, distributeurs en andere industry delegates. Bovendien krijgen de deelnemers een online script coaching sessie, een pitchtraining en toegang tot de speciaal georganiseerde netwerkevenementen en één-op-één meetings. De reis- en verblijfkosten worden vergoed. Kortom: Euro Connection bied je de kans om jouw filmproject te realiseren, om te leren hoe je jouw filmprojecten in de toekomst nog beter kan presenteren en om nieuwe internationale connecties op te doen, waarmee je jouw filmcarrière naar een hoger en internationaal niveau kan tillen.  

 

Aanmelden 

Producten die momenteel werken aan een korte filmproject dat al deels is gefinancierd en waarvan de opname start na mei 2022 kunnen zich aanmelden voor Euro Connection. Meer informatie over de aanmeldvoorwaarden kan je vinden op het aanmeldformulier. 

Voor de aanmelding dienen producenten uit Nederland en Vlaanderen het volledig ingevulde aanmeldformulier een aanvullende, verplichte documenten als één pdf-bestand te mailen naar industry@goshort.nl t.a.v. Yke van der Molen. De deadline is 20 oktober 2021.  

Download het aanmeldformulier hier als PDF en hier als Word-document.

Meer informatie over Euro Connection, de voorwaarden, de criteria en het selectieproces is te vinden in het aanmeldformulier. Voor vragen kan je contact opnemen via yke@goshort.nl.