Menu European Audience Favorites
European Audience Favorites
European Audience Favorites

Sinds 2019 organiseren 9 emblematische Europese festivals de European Short Film Audience Award (ESFAA): een selectie van de allerbeste Europese Audience Favorites korte films van het afgelopen jaar die door de partnerfestivals worden bekroond met een nationale publieksprijs en op tournee gaan om de titel van favoriete korte film van het Europese publiek in de wacht te slepen. 

Tijdens Go Short Arnhem kun je de vier best beoordeelde films zien, waaronder de winnaar van de European Short Film Audience Award 2022-23! 

Filmprogramma:

European Audience Favorites - SPRÖTCH

Sprötch / Squish:

Flo moet voor haar werk naar Marrakech. Tom moet dus voor Sam zorgen, hun zoontje van 5. Flo heeft een lijst met taken voor hem achtergelaten die hij tijdens zijn afwezigheid moet uitvoeren. Dit blijkt moeilijker dan verwacht.

European Audience Favorites - The Lone Wolf

The Lone Wolf:

Op een avond in de late night show van Viva FM krijgt gastheer Vitor Lobo een telefoontje van een oude vriend.

 

European Audience Favorites - My Uncle Tudor

My Uncle Tudor:

Na 20 jaar stilte reist de filmmaakster terug naar het huis van haar overgrootouders, waar ze schadelijke gebeurtenissen meemaakte die voor altijd een diepe indruk op haar geheugen achterlieten. Haar pogingen om het verleden te overwinnen confronteren haar met de langverwachte familiebijeenkomst.

European Audience Favorites - Bye Bye

Bye Bye:

Met zijn diploma op zak verlaat Julien zijn geboorteland Normandië om een groter leven op te bouwen in Parijs, zijn herinneringen achterlatend. En dan, op een dag, moet je terugkomen, en die dag springen zijn herinneringen in zijn gezicht.

Klik hier voor tickets & meer informatie.