Menu Family Shorts 4+
Family Shorts 4+
Family Shorts 4+

In deze wonderlijke kortjes droomt iedereen van grootse dingen. Van een hongerige hond tot een dromende spin, het heden is niet alles wat ervan gehoopt was en de toekomst kan alleen maar meer brengen. Op naar de sterren! Of misschien zelfs daar voorbij? Zien we je tijdens Go Short Arnhem?

Bekijk hieronder het volledige filmprogramma van Family Shorts 4+

Filmprogramma:

Family Shorts 4+ - Spring to the Moon

Swing to the Moon:

De kleine spin Temi, die in het bos woont, droomt ervan om de maan te vangen. Daarvoor doet ze alles.

 

Family Shorts 4+ - Hooba

Hooba:

3000 VOOR CHRISTUS. Een kleine groep inwoners van de ‘Lage Landen’ vecht tegen de elementen en de honger. Hun eindeloze onvermogen om zichzelf te organiseren gaat samen met hun impulsiviteit en dit leidt tot de bouw van de mysterieuze staande stenen gebouwen van Nederland. En de uitvinding van ‘Hooba’.

Family Shorts 4+ - Andersland

Andersland:

Op de savanne speelt een groep vreemde dieren een verstoppertje. Ze lijken op giraffen, maar dan zonder nek. Plotseling krijgt Gerda een lange nek. Na de eerste schok hervat de groep hun spel, maar Gerda heeft het moeilijk om zich te verstoppen. Als er wolken verschijnen die Gerda’s nek bedekken als een sjaal, verliest Gerda de groep uit het oog. Een echt verstoppertje spelen begint…

 

Family Shorts 4+- POND

POND:

Een school haringen, die fantastische formaties aannemen, zwerft door de uitgestrekte oceaan. Wanneer meeuwen plotseling aanvallen, strandt een kleine haring in een getijdenplas. Terwijl hij wanhopig naar een uitweg zoekt, ontdekt hij hier vele andere zeedieren. En nu is er geen tijd voor angst: alleen door hun krachten te bundelen kunnen ze hopen zich te verdedigen tegen de hongerige zeemeeuw.

Family Shorts 4+- Don't blow it up

Don’t blow it up:

Twee kleine meisjes spelen met een bal. Maar na een kleine ruzie worden ze boos op elkaar en nemen ze aanstoot. Door hun woede blazen ze zich op als ballonnen en vliegen ze helemaal naar de wolken. De meisjes komen daarboven vast te zitten en hebben geen idee hoe ze naar beneden moeten komen om hun katje te redden dat vastzit in de boom.

Family Shorts 4+ - Mouse House

Mouse House :

Twee muizen vinden een rol kaas in een verlaten huisje. De ambitieuze muis sluipt naar binnen en raakt gevangen. Gulzig genoeg kan hij het niet laten om de kaas van binnenuit op te eten totdat hij in elkaar zakt. Buiten wordt zijn uitgehongerde vriend aangevallen door een hongerige kat. De hebzuchtige muis staat nu voor een keuze: zichzelf redden of een vriend in nood helpen?

Family Shorts 4+ - Tipping Point

Tipping Point:

Tipping point vertelt het verhaal van Sustania, een wereld die in zekere zin letterlijk uit balans wordt gebracht wanneer de inwoners een voorheen ontoegankelijk deel van hun wereld gaan exploiteren.

Family Shorts 4+ - Apocalypse Dog

Apocalypse Dog:

In een post-apocalyptisch universum overleven Bob en zijn hond Pasha in een woestenij. Ze hebben honger, dorst en zijn moe. Wanneer ze plotseling in de verte een stad zien!

 

Klik hier voor tickets & meer informatie