Menu Gelders Kort competitie
Gelders Kort competitie
Gelders Kort competitie

CALL CLOSED

In samenwerking met Gelders DOEK wordt de Gelders Kort competitie gepresenteerd. Hiervoor zijn wij op zoek naar recente, korte films uit Gelderland. Deze competitie staat geheel in het teken van de Gelderse makers en filmkunst. Stuur je film in en strijd mee voor filmprijs Het Gouden Hert, een vakjuryprijs door makers, voor makers. De Gelders Kort competitie wordt vertoond tijdens Go Short Arnhem, een evenement speciaal voor regionaal talent dat tussen 8 en 11 september 2022 plaatsvindt. 

Het aanbod en de kwaliteit van regionale producties blijft groeien. Tijdens Go Short Arnhem worden dan ook de beste regionale films vertoond in de Gelders Kort competitie, samengesteld in samenwerking met Gelders DOEK. Naast autonoom werk is er ook plek voor opdrachtfilms. 

De deadline voor inzenden is 27 juni 2022.

Films komen in aanmerking voor de Gelders Kort competitie als de film:

– niet langer is dan 30 minuten;
– is geproduceerd in Gelderland, de regisseur of producent uit Gelderland komt of er sprake is van een sterke aantoonbare connectie met de provincie;
– is afgerond na 1 januari 2021.

We zijn zowel op zoek naar onafhankelijk werk als opdrachtfilms. We accepteren korte films in alle categorieën (live-action, animatie, documentaire en kunstfilm), muziekvideo’s en installaties.