Menu Go Short: DIY Film Festival 2021
Go Short: DIY Film Festival 2021
Go Short: DIY Film Festival 2021

Wil je deze zomer shinen met een mede door jou samengesteld filmprogramma voor het grote publiek? Hou je van film en ben je niet bang je mening te geven?  

Go Short is op zoek naar jongeren (15-18) die gezamenlijk, onder professionele begeleiding, een filmavond organiseren voor andere jongeren. Ontmoet andere filmliefhebbers en krijg de kans de spotlights te pakken 

Go Short is het internationale filmfestival voor de korte film in Nijmegen en van 8-25 april vond Go Short Online plaatsWij kunnen niet wachten je snel weer in real life te zien, en daarom ligt de invulling van een filmavond in juni in jouw handen. Je krijgt toegang tot een selectie aan korte films, waaruit jij samen met andere deelnemers een filmprogramma cureert. Je bedenkt een thema, bepaalt de volgorde en geeft extra glans aan de avond met een leuk randprogramma.  

Zorg ervoor dat je beschikbaar bent op:
11 en 25 mei, 8 juni en een nader te bepalen avond halverwege juni.
Daarnaast moet je er rekening mee houden dat je maximaal vijf uur besteedt aan het kijken van films in je vrije tijd. 

Het doel is om dit evenement fysiek te laten plaatsvinden. In het geval dat, vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk is, verzinnen we gezamenlijk een mooi alternatief.