Menu De Kortste Nacht 2019
De Kortste Nacht 2019

De kortste nacht vier je op 21 en 22 juni in Arnhem. Samen met Focus Filmtheater en Gelders DOEK presenteert Go Short een tweedaags filmfestival met een verrassend programma voor filmliefhebbers en -professionals.

Liggend beeld _ Kortstenacht

Filmprogramma: Kort in Focus & Gelders Kort

Go Short weet makers en publiek bij elkaar te brengen met een uitdagend programma. Op vrijdagavond 21 en zaterdag 22 juni zie je de beste shorts in Focus Filmtheater in Arnhem en wordt het Gouden Hert uitgereikt aan de beste Gelderse film. Het volledige programma vind je hier!

Volg ook ons Facebookevent om op de hoogte te blijven.

Off The Walls: een urban filmwandeling

Op vrijdag 21 juni transformeren witte muren in het centrum van Arnhem tot een gigantische bioscoop voor korte films. Ga mee op een geheimzinnige en originele tocht en laat jezelf verrassen en je stad anders beleven. Off The Walls Arnhem is gratis en start om 22.06 als de zon ondergaat en de kortste nacht begint. Volg het Facebookevent voor meer informatie of meld je hier aan voor ons Whatsappkanaal en wij houden je op de hoogte van de nieuwste updates en startlocatie!

Gelderland Film Pitch

Tijdens het Filmfestival van de Kortste Nacht vindt de eerste Gelderland Film Pitch plaats. Uit de inzendingen van Gelderse filmmakers kiest Go Short de beste filmplannen. Na een training op 14 juni pitchen de geselecteerde makers hun filmplan voor een internationale jury op vrijdag 21 juni. De drie winnaars krijgen een door Go Short beschikbaar gesteld startbudget van € 5.000,- én een jaar lang intensieve begeleiding bij het produceren en distribueren van hun film. Aanmelden van je filmplan kan nog tot 28 mei.