Menu Programma & Industry Day
Programma & Industry Day
WordPress Industry

Na twee jaar lege zalen en twee online edities, kunnen we dit jaar elkaar eindelijk weer ontmoeten. Vrijdag 8 april 2022 staat in het teken van de filmindustrie op Go Short. Op de industry dagen bieden wij gasten een bomvol programma aan met verrassende key-notes, kritische panelgesprekken, workshops waar je je aan kan scherpen en tal van rondetafelgesprekken in kleine setting. Kom uit je bubbel voor nieuwe perspectieven en onverwachte inzichten!

Tijdens het programma slaan we nieuwe paden in en snijden we onderwerpen aan waar je eerst wellicht voor terugdeinsde. Professionals en makers delen hun kennis en expertise en gaan met je in gesprek over hedendaagse, actuele thema’s binnen de filmwereld. Hiernaast creëren we ook genoeg mogelijkheden om te netwerken tijdens speeddatesessies en de afsluitende borrel.

Let’s talk about Mental health

De pandemie heeft ons allemaal geraakt; is het niet fysiek, dan wel mentaal. Psychologen zijn volgeboekt en een afspraak maken voor een specialistische therapiesessie is vaak al helemaal onmogelijk. Daarom zijn de industry dagen van Go Short gericht op mentale gezondheid. Het ochtendprogramma bestaat uit een gemeenschappelijke sessie gericht op mentale en financiële gezondheid in de filmsector: hoe blijf je zowel financieel als mentaal gezond en bouw je een duurzame filmpraktijk op? Wat kan twijfel of falen je opleveren? En hoe kan je dit inzetten om je een leven lang gezond films te blijven maken, produceren en distribueren?  

Outside the Bubble

Het middagprogramma bestaat uit parallelle workshops, panels en andere sessies voor kleinere groepen. Verdiep je in nieuwe verdienmodellen bij een talk over filmmaken en nieuwe technologieën zoals NFT’s, DAO and Web3. Of leer meer over het filmen van seksscenes tijdens de workshop Sex on set: don’t screw it up!. Ook bieden we verschillende rondetafelsessies aan. Schuif aan, bewandel gezamenlijk nieuwe wegen en maak kennis met andere perspectieven. 

Zoals altijd sluiten we af met een drankje in ons paviljoen. Praat bij met mede filmmakers of ontmoet zo veel mogelijk nieuwe mensen. Bespreek wat je deze dag hebt gehoord bij de sessies of plan je volgende film samen. Wat je ook doet: de afsluitende industry day borrel is er de perfecte plek voor. Proost! 

Registreer je hier voor Go Short 2022. Vul uiterlijk voor donderdag 24 maart het accreditatie aanvraagformulier in.