Menu Aanmeldingen vrijwilligers geopend
Nieuws
Aanmeldingen vrijwilligers geopend

Aanmeldingen vrijwilligers geopend

Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om Go Short tot een groot succes te maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even onmisbaar. Weet jij van aanpakken en wil je dit jaar je steentje bijdragen aan Go Short?

Wat krijg je hiervoor?

Als vrijwilliger van Go Short kom je terecht in een hecht en gemotiveerd team. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee. Je hebt de mogelijkheid gratis het programma te bezoeken, krijgt toegang tot (exclusieve) feestjes én een uniek T-shirt ontworpen door animator Isabel Herguera.

Let op: Go Short heeft helaas niet de mogelijkheid om reis- en/of verblijfkosten te vergoeden. Ook is er een minimale leeftijd van 18 jaar.

Wat vraagt Go Short van je?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van het festival. We verwachten dan ook dat je representatief overkomt. We willen graag op je kunnen rekenen en daarom is het belangrijk dat je minimaal drie diensten draait 5 tot 9 april. Een dienst duurt, afhankelijk van de functie, maximaal zeven uur.

Wat kan ik doen als vrijwilliger?

Er is een groot aantal verschillende functies. Kijk op Vrijwilligerposities voor een compleet overzicht!

Indien je geïnteresseerd bent in een van de fulltime functies, dan ontvangen we graag een korte motivatie en CV van je. Deze kun je sturen naar vrijwilligers@goshort.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of zijn er zaken onduidelijk? Neem gerust contact met ons op via vrijwilligers@goshort.nl of bel 024 – 6636789 en vraag naar Eva of Cathy.