Menu Animatiefilms voor kinderen én volwassenen!
Nieuws
Animatiefilms voor kinderen én volwassenen!

Animatiefilms voor kinderen én volwassenen!

Wie zegt dat animatie alleen voor kinderen is? Bij Go Short weten we wel beter. Daarom hebben we dit jaar weer een aantal programma’s vol prachtige, kunstzinnige en hilarische korte animatiefilms. We zetten ze hier voor je op een rijtje.

Animation Nation
Dit jaar ligt bij Go Short de focus op de filmindustrie van Ierland. Binnen deze tak van de filmindustrie worden ieder jaar bijzonder veel geweldige animatiefilms geproduceerd. Daarom vertonen we tijdens het filmblok Animation Nation alleen de beste Ierse animatiefilms. Of je nu van handgetekende animatie of 3D-animatie houdt, tijdens dit blok komt het allemaal aan bod.
Te zien op donderdag 12 april om 16.15uur en zaterdag 14 april om 11.15uur.

Animation Favorites
Wij selecteerden speciaal voor het filmblok Animation Favorites de allerbeste animatiefilms uit onze verschillende competities. Dus als je het neusje van de zalm op het gebied van animatie wilt zien, zoek dan niet verder. Animation Favorites is waar je moet zijn, neem dat maar van ons aan!
Te zien op zaterdag 14 april om 19.15uur.

Klik: Weird, Out There and Over the Top Animation
Trakteer jezelf op een avond daverend lachen. Wanneer je houdt van rare en donkere humor (denk: South Park) is dit programma iets voor jou! Het zit vol met een heleboel dijen kletsende shorts waardoor je buikpijn van het lachen krijgt. Of waar je juist enorm van in de war raakt.
Te zien op donderdag 12 april om 22.45uur.

Oscar Shorts – Animation
De Oscar nominaties en winnaar in de categorie Animatie zie je in het veelbelovende filmblok: Oscar Shorts – Animation. Gegarandeerd veel kwaliteit!
Te zien op vrijdag 13 april om 22.00uur.