Menu Bioscoop voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders
Nieuws
Bioscoop voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders

Bioscoop voor peuters, kleuters en hun (groot)ouders

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! LUX mini is een fijne eerste bioscoopervaring, met gedimde lichten in de zaal en zachter geluid. Op 27 november verzorgt Go Short de liefste korte films voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

LUX MINI x GO SHORT

De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëert LUX een prettige omgeving om helemaal op te gaan in de mooiste korte films. Speciaal voor deze editie van LUX mini kiezen wij een selectie lieve films uit.

Wanneer: zondag 27 november

Hoe laat: 11:00 – 11:45

Na afloop van de films is er tot 12:45 een knutselactiviteit in Studio Lux. Hier kunnen kinderen creatief aan de slag na de filmvertoning.

Koop hier je kaartje. Kaartjes zijn €6 voor zowel ouder als kind, inclusief een drankje. Voor kinderen een pakje drinken, voor de ouders koffie of thee. Op vertoning van het kaartje kan dit worden afgehaald bij de bar.

Na de film zijn er nog veel meer leuke familie-activiteiten in Bibliotheek de Mariënburg tijdens de festivalmiddag Familie Robot. Zien we jullie daar ook?