Menu Dagelijkse Tips – 13 april
Nieuws
Dagelijkse Tips – 13 april

Dagelijkse Tips – 13 april

Vandaag hebben we weer een rijkelijk gevuld filmprogramma en een hoop leuke activiteiten die bij te wonen zijn. Dit zijn voor vandaag de must-see programma’s!

 

Cats Just Wanna Have Fun
Heb jij ook zoveel liefde voor onze vierpotige mede-aardbewoners? Ja, het is echt waar; de kattenfilmpjes zijn dit jaar weer terug in volle glorie! Zoals je misschien wel weet, hebben katten niet alleen het internet veroverd met miljoenen filmpjes en foto’s, maar ook onze harten. Onze pluizige vriendjes zijn dit jaar ook te bewonderen in combinatie met de lekkerste beats van Nederlandse artiesten. Cats Just Wanna Have Fun! draait vandaag om 20:45 in LUX 3.

Focus on Eva Weber
Met trots presenteren we onze speciale gast Eva Weber. De van oorsprong Duitse regisseuse werkt tegenwoordig in Londen aan fictie- en documentairefilms. Haar film The Solitary Life of Cranes heeft inmiddels al verschillende awards binnengesleept en is vertoond op de 2009-editie van Go Short! Om 19:00 uur is in LUX 2 Eva’s Choice te zien, waarbij een aantal door Weber uitgekozen shorts zullen worden vertoond. Als je er dan toch bent, blijf dan even hangen voor het veelbelovende programma Eva’s Visual Poetry + Interview in dezelfde zaal om 21:00.

Friday the 13th
Laat alle hoop varen, jij die hier binnentreedt. Vandaag is het vrijdag de 13e, de dag om rillingen over je rug te krijgen, te krijsen van de angst en de zweten van de spanning. Ben jij een echte thrill-seeker? Vergeet dan niet het programma Friday the 13th in LUX 3 te gaan bekijken! In deze zeven prachtige shorts worden al je nachtmerries werkelijkheid. Waarschuwing: niet voor bezoekers met een zwakke maag!