Menu Dagelijkse tips – 14 april
Nieuws
Dagelijkse tips – 14 april

Dagelijkse tips – 14 april

De must-see programma’s van deze zonnige zaterdag!

48 Hour Film Poject
Hoeveel tijd kost het eigenlijk om een film te maken? In ieder geval meer dan twee dagen! De filmmakers in het programma The 48 Hour Film Project hebben zich eraan gewaagd een hele film in elkaar te zetten binnen 48 uur. Van het schrijven van het script tot de beeldbewerking en de finishing touches: een volledige film maken in zo’n korte tijd is een hele klus! Ben je benieuwd wat ze ervan hebben gebrouwen? De films zullen vandaag vanaf 11:00 uur in première gaan in LUX 6. Mis het niet, voor 48 Hour Blok B zijn nog kaarten!

Go Short Awards
Natuurlijk hebben we zoals elk jaar de bekendmaking van de winnaars van de Go Short competities. De jury’s zijn in beraad gegaan en zullen vanavond hun keuzes bekendmaken. De winnaars mogen naar huis met een aardig geldbedrag om hun werk voort te kunnen zetten, en natuurlijke eeuwige Go Short roem!

Late Night: When I Say Vagina..
In ons Late Night programma van vandaag hebben we een heel bijzonder programma. In tien korte films wordt het vrouwelijke lichaam herontdekt, wordt er ingegaan op seksualiteit, masturbatie, sociale verwachtingen, vriendschap en veel meer in When I Say Vagina… Deze hele belangrijke onderwerpen zullen met humor en luchtigheid worden behandeld en onderzocht. Niet alleen heel leerzaam dus, maar ook ontzettend leuk! Kom om 22:00 uur naar dit spannende programma in LUX 1 en laat je verrassen!