Menu De hoogtepunten van de eerste festivaldag!
Nieuws
De hoogtepunten van de eerste festivaldag!

De hoogtepunten van de eerste festivaldag!

Go Short ging 3 april van start met een hoop hoogtepunten: van een spetterende opening tot stoelyoga bij ‘Spiritual Happinez’! We blikken graag terug op deze kick-off.

Opening

Go Short 2019 trapte af met een uitverkocht openingsprogramma, waarbij een uiteenlopende selectie toffe shorts vertoond werd. Zo zag je de animatiefilm ‘Kids’ van Michael Frei en de fictiefilm ‘Snowman’ van Leni Gruber, die tevens aanwezig was voor een Q&A!

Homegrown

Het uitverkochte ‘Homegrown’ programma biedt een podium aan regionaal talent! Omroep Gelderland spreekt deze filmmakers in UIT met Esther.

WTF!: Outside The Box

Niets is te gek in de Late Night programma’s. De meest bizarre shorts zag je onder het genot van een shotje wodka in het ‘WTF!: Outside The Box’ filmblok. Dit filmblok werd ingeleid door Philip Ilson van London Short Film Festival.

Stoelyoga bij ‘Spiritual Happinez’

Voordat de films startten kreeg het publiek een korte sessie stoelyoga, om vervolgens helemaal zen te genieten van de beste shorts! Heb jij de stoelyoga gemist? Bezoek dan zondag het ‘Spiritual Happinez’ filmblok!

Foto door Mario Ruiz.