Menu Ticketverkoop Go Short 2024 van start!
Nieuws
Ticketverkoop Go Short 2024 van start!

Ticketverkoop Go Short 2024 van start!

Van 3 t/m 7 april barst Go Short weer los. Het weekend voorafgaand aan het festival (29, 30 & 31 maart) trappen we af met een gratis filmprogramma in de wijk het Waterkwartier. Natuurlijk zal onze welbekende filmwandeling Off The Walls niet ontbreken. Tijdens de vijf dagen van het festival heeft het publiek de keuze uit een breed programma, bomvol korte films uit heel Europa. Van competitieprogramma’s tot Comedy Shorts en van films voor de allerkleinsten tot Late Night programmering, alles komt voorbij.  

Er zijn diverse ticketopties en prijzen, waaronder een Festivalpas (‘all you can see’ voor €35,-) en de Shortcut (voordelig combiticket voor drie filmblokken). Voor de filmliefhebber met keuzestress is er Go Your Own Way. Op zaterdag krijg je dan in vier blokken van een half uur een dwarsdoorsnede van het competitieprogramma te zien. Wel zo makkelijk!

Natuurlijk zijn er weer kortingstarieven voor jongeren en studenten en filmliefhebbers met een kleine beurs kunnen ook dit jaar weer gebruik maken van het ‘Meevallertje’. Go Short is er tenslotte voor iedereen.