Menu Dit waren de hoogtepunten van 5 april
Nieuws
Dit waren de hoogtepunten van 5 april

Dit waren de hoogtepunten van 5 april

Het weekend trapte vrijdag af met een hoop toffe programma’s! Zo werden de awards voor Best International Music Video en Best Dutch Music Video uitgereikt in onze gloednieuwe competitie, kon je klassiekers bekijken op 35 mm en zag je films van onze hoofdgast Jacqueline Lentzou. Lees hier de hoogtepunten!

Muziekvideo-competitie

Muziekvideo’s op groot doek met het beste geluid, dat is wat je gisteren kon zien! Ook werden de awards uitgereikt voor Best International Music Video en Best Dutch Music Video! De winnaars bekijk je hier.

Jacqueline Lentzou

Hoofdgast Jacqueline Lentzou kreeg een carte blanche voor ‘Jacqueline’s Choice’. Ze koos voor klassiekers gemaakt tussen 1966 en 1973, die wij vertoonden op 35 mm! Ook kon je haar eigen shorts zien in ‘Jacqueline’s Shorts + Interview’. In dit blok zag je korte films over intimiteit en eenzaamheid en gaf Jacqueline een interview.

Competities 

De vrijdag bestond uit knettervolle zalen voor onze competitieprogramma’s! Zo waren onder andere het Nederlandse competitieprogramma ‘NL.1 Where’s Your Head At?’ en het studentencompetitie programma ‘ST.4 See Me, Feel Me’ helemaal uitverkocht. Verzeker jezelf snel van kaartjes, want het gaat hard!

Industry Day

Vrijdag stond tevens in het teken van de industry day. Honderden professionals, filmmakers en de campusleden volgden verscheidene workshops, pitch sessies en lezingen!

Foto door Mario Ruiz.