Menu Early Birds tickets nu te koop
Nieuws
Early Birds tickets nu te koop

Early Birds tickets nu te koop

Wil jij er tijdens Go Short 2019 weer bij zijn? Ga dan voor de Shortcut! Hiermee ga je 3x naar een filmblok naar keuze. Koop hem nu en ontvang als Early Bird extra voordeel: tot en met 15 januari is de Shortcut € 20,- ipv € 25,-!

Zet het alvast in je agenda: van 3 t/m 7 april 2019 brengen wij weer de beste shorts van talentvolle makers naar het grote scherm. De Shortcut is een toffe én voordelige manier om het festival optimaal te beleven! Tijdens het hele festival heb je de vrijheid om drie filmblokken naar keuze te bezoeken. Dompel jezelf een hele dag onder in korte films of laat je inspireren door de routes die onze experts aanraden. Verras jezelf tijdens het festival of reserveer je favoriete filmblokken al ver van tevoren! Jij kiest.

Nu extra goedkoop
Tot 15 januari is de Shortcut extra goedkoop. Kies de snelste route en verzeker jezelf van een ticket! Kaartjes voor filmblokken bestel of reserveer je vervolgens ook via deze site. Dit kan vanaf 7 maart 2019, wanneer de kaartverkoop is gestart. De Shortcut is nu online te koop.