Menu Campus 2018: een niet te missen ervaring voor jonge filmmakers
Nieuws
Campus 2018: een niet te missen ervaring voor jonge filmmakers

Campus 2018: een niet te missen ervaring voor jonge filmmakers

Ook dit jaar was de New Arrivals: Go Short Campus een groot succes. Tijdens het festival mochten 20 geselecteerde jonge filmmakers deelnemen aan masterclasses, workshops en industry events. Tegelijkertijd vormden zij een gezellige groep nieuwe vrienden die elkaar wisten te inspireren.

De Campus is een geweldige manier om het festival en zijn professionele netwerkmogelijkheden mee te maken, maar ook om ideeën te ontwikkelen voor een nieuwe film en daar veel feedback en tips over te krijgen van gerenommeerde producenten, regisseurs en sprekers.

Door zich met een project op te geven, kregen de Campus deelnemers de kans om hun pitching skills te perfectioneren: het oefenen en uitvoeren van een pitch voor een coach en een panel van industry professionals was een van de onderdelen. Daarbovenop volgden ze workshops over regisseren voor VR, (co)produceren en festivaldistributie en -strategie. Ook woonden ze twee exclusieve masterclasses met de hoofdgasten van het festival, regisseurs Patrik Eklund en Eva Weber, bij. En niet onbelangrijk: de deelnemers waren te gast bij alle industry sessies, panels, masterclasses, borrels en feestjes.

Na vijf dagen ging iedereen geïnspireerd naar huis, aangemoedigd om de nieuwe skills in de praktijk te brengen, met een verrijkt netwerk van nieuwe connecties en vrienden, en een geweldige ervaring vol creativiteit en plezier om op terug te kijken.

Ben je ook geïnteresseerd in de New Arrivals: Go Short Campus? Aanmeldingen voor de editie van 2019 kan in het najaar van 2018. Blijf in de tussentijd op de hoogte via Instagram, Facebook, Twitter, newsletter of stuur een mail naar campus@goshort.nl. We staan klaar om vragen te beantwoorden!