Menu Tips voor de rebellen
Nieuws
Tips voor de rebellen

Tips voor de rebellen

Je bent jong en je wilt wat! Een speciale route voor jou en je vrienden met knallende elektro, toffe muziekvideo’s en gewoon heel veel leipe shit. Check hier wat je niet mag missen.

Eye Tunes: A Closer Look At Music Videos

VRIJ 3 APRIL / 20:45 / LUX 2
Dit jaar geeft Go Short muziekvideo’s een prominente plek in het programma, namelijk met een internationale competitie! Je ziet de beste clips op de meest indrukwekkende manier: in een donkere bioscoopzaal met indrukwekkend beeld en fantastisch geluid.

Late Night: A Dj Saved My Life

VRIJ 3 APRIL / 23:00 / LUX 3
Let’s get the party started! Een selectie films die uit de speakers knalt met elektronische muziek, perfect voor een vrijdagavond. We verkennen illegale raves, ontmoeten electro freaks en leren de verschillen en overeenkomsten tussen een synthesizer en een keukenmachine.

Het moet niet gekker worden

ZAT 4 APRIL / 18:00 / LUX 6
Famke Louise is een smeltend ijsje, Henry van Loon is een kabouter en Frank Lammers is een koekoek. Het moet niet gekker worden. Toch wordt het misschien nog wel absurder! In dit filmblok zie je de meest eigenaardige dingen. En te midden van dit visuele spektakel verzorgt ID-Dance een vet dansoptreden!