Menu Geïnteresseerd in een stage? Meld je aan voor onze focusgroep
Nieuws
Geïnteresseerd in een stage? Meld je aan voor onze focusgroep

Geïnteresseerd in een stage? Meld je aan voor onze focusgroep

Wij zijn op zoek naar jou! Op dit moment werken we hard aan een festival en andere filmprogramma’s die ten tijde van de Corona-crisis kunnen plaatsvinden. Nu thuiswerken weer de norm is, betekent dit dat we ook op zoek zijn naar nieuwe vormen voor het festivalteam en intensieve samenwerkingen. Het omvormen van stage- en werkervaringsplekken is daar onderdeel van. Om jullie in deze tijd ook een uitdagend leertraject te bieden, willen we dit graag samen met jullie onderzoeken door hier samen met jullie over te spreken.  

 

Ben je geïnteresseerd in een stage, en vind je het leuk om je toekomstige stageplek vorm te geven? We horen graag wat je bezighoudt in deze gekke tijden en wat je juist op dit moment belangrijk vindt in een stage. Daarom nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze focusgroep. 

De focusgroepen vinden plaats in de avond op dinsdag 3 november en dinsdag 2 december, online of offline afhankelijk van de dan geldende richtlijnen. Als bedankje voor je tijd bieden we vrijkaartjes aan voor het evenement in april. Je kan je aanmelden door te mailen naar info@goshort.nl met als onderwerp ‘stage focusgroep’.

Ps. We spreken ook graag je begeleiders en docenten en we stellen het op prijs als je hen met ons in contact brengt. 

 Foto door Mario Ruiz.