Menu Gelderland Film Meeting; Hoe schrijf je een goede regievisie?
Nieuws
Gelderland Film Meeting; Hoe schrijf je een goede regievisie?

Gelderland Film Meeting; Hoe schrijf je een goede regievisie?

Masterclass: hoe schrijf je een goede regievisie? 

Op zondag 10 september vanaf 15:30 zal er weer een nieuwe Gelderland Film Meeting plaatsvinden. Het schrijven van een goede regievisie is een onmisbare skill voor elke filmmaker. Regievisies zijn essentieel voor het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het krijgen van fondsen, en staan dus aan de basis van jouw succes als maker. Maar wat is een regievisie precies en hoe schrijf je die?

Op zondag 10 september vanaf 15:30 zal er weer een nieuwe Gelderland Film Meeting plaatsvinden in het Focus Filmtheater tijdens Go Short Arnhem. Tijdens deze masterclass vertellen filmmaker en Gouden Kalf winnaar Sven Bresser en Absaline Hehakaya, projectmanager Selective Funding voor Het Filmfonds, je meer over het schrijven van een regievisie.

Als regisseur heb jij vast een goed plan en een duidelijk beeld van de film die jij wilt gaan maken. Maar voordat je ook daadwerkelijk kan gaan maken, moet je eerst een aantal andere partijen weten te overtuigen van jouw visie. Denk aan een producent en crew maar ook fondsen. Dit doe je o.a. door een krachtige, unieke en duidelijke regievisie te schrijven. Maar hoe kan je jouw visie het beste verwoorden? Waar moet een goede regievisie aan voldoen en wat moet je juist niet doen?  

Lees hier de bio’s 

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Vanaf 17:30 en dus aansluitend aan de masterclass praten we door tijdens een netwerkdiner. De kosten voor het diner zijn €20,- inclusief 1 drankje. Hiervoor krijg je een heerlijk vegetarisch menu dat speciaal voor filmmakers is samengesteld. 

Eet mee en werk tegelijkertijd aan je netwerk in de (korte)filmindustrie! 

Zien we je in Arnhem? Tickets voor de Gelderland Film Meeting kosten €12,79. De inschrijving voor het netwerkdiner verloopt ook via de onderstaande link. 

Aanmelden voor het filmmakersdiner kan nog tot uiterlijk zondag 3 september.