Menu GEZOCHT: Enthousiaste vrijwilligers!
Nieuws
GEZOCHT: Enthousiaste vrijwilligers!

GEZOCHT: Enthousiaste vrijwilligers!

Van 3 tot en met 7 april 2019 vindt de 11e editie van Go Short plaats. Vijf dagen lang is er een bomvol programma met de beste en mooiste shorts, unieke afterparty’s en nog veel meer. Dit alles kan niet plaatsvinden zonder de hulp van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers, no go!

Vrijwilligers zijn de helden die zich gedurende het hele festival inzetten om Go Short tot een groot succes te maken. Soms zijn ze duidelijk zichtbaar, soms blijven ze op de achtergrond, maar allemaal zijn ze even onmisbaar. Weet jij van aanpakken en wil je dit jaar je steentje bijdragen aan Go Short? Schrijf je dan nu in!

Wat krijg je hiervoor?

Als vrijwilliger van Go Short kom je terecht in een hecht en gemotiveerd team. Je krijgt een unieke kijk achter de schermen en maakt het festival van dichtbij mee. Je hebt de mogelijkheid gratis het programma te bezoeken, krijgt toegang tot (exclusieve) feestjes én een uniek T-shirt.
Let op: Go Short heeft helaas niet de mogelijkheid om reis- en/of verblijfkosten te vergoeden. Ook is er een minimale leeftijd van 18 jaar.

Wat vraagt Go Short van je?

Als vrijwilliger ben je het visitekaartje van het festival. We verwachten dan ook dat je representatief overkomt. We willen graag op je kunnen rekenen en daarom is het belangrijk dat je minimaal drie diensten draait van 3 tot en met 7 april. Een dienst duurt, afhankelijk van de functie, maximaal zeven uur.

Indien je geïnteresseerd bent in een van de fulltime functies, dan ontvangen we graag een korte motivatie en CV van je. Deze kan je sturen naar vrijwilligers@goshort.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.