Menu Go Party! Go Go Silent Disco en nog veel meer!
Nieuws
Go Party! Go Go Silent Disco en nog veel meer!

Go Party! Go Go Silent Disco en nog veel meer!

Tijdens Go Short ga je niet alleen naar de film, maar bezoek je een hoop toffe feestjes! Onze 11e editie sluiten wij feestelijk af in LUX met Go Go Silent Disco. Warmlopen voor Go Go Silent Disco doe je tijdens Club Short en Go Short x Dagschotel!

Go Go Silent Disco

Tijdens Go Go Silent Disco blikken we terug op de 11e editie van Go Short. Zet je koptelefoon op, kies je favoriete kanaal en gooi je voetjes van de vloer! Je hebt keuze uit drie verschillende kanalen:

Kanaal 1: Disco ’70/’80       

Deedee
Vorig jaar gedebuteerd op Go Go Silent Disco, maar dit jaar gewoon weer van de partij! Deedee brengt dit jaar weer een mix van de lekkerste Italo-disco en electro. Herkenbaar en dansbaar, feest gegarandeerd!

Ultra Dynamic DeeJay Duo Extra Sark Live On Tour!
Helaas in het verkeerde tijdperk geboren, maar gelukkig voor jou vanavond over je draadloze luistermachine: Ultra Dynamic DeeJay Duo Extra Sark Live On Tour! Twee broers en stapels platen met alleen het beste en slechtste uit de 70’s en 80’s.

Kanaal 2: Hits
S-Kedit
Dit jaar host S-Kedit kanaal 2. Deze resident van topfeest De Leven (poppodium Merleyn) schotelt de gehele avond de beste (not so) guilty pleasures voor waarvan je niet wist dat je ze wilde horen.

Kanaal 3: Urban
IJskouwd
Een compleet nieuw kanaal voor Go Short: een kanaal met de beste urban-hits! IJskouwd, bekend van onder andere Chocolade en Rewind, draait in een handomdraai de beste Hip-Hop, RnB en classics aan elkaar!

Zaterdag 6 april 23:00-04:00 LUX. Koop snel je tickets en verzeker jezelf van een plekje! Tickets bestellen kan hier.

Headphones by: SilentDJ.com

Club Short

Go Short is natuurlijk al een feest voor oog en oor, en ook dit jaar trekken we dat nog even door naar Merleyn op de hete afterparty: Club Short. Achter de draaitafels nemen Guus Christian (Blauwdruk), Mario Marini en Ralph Cunt (Plakband) plaats. Verwacht de meest opzwepende house, de zwoelste disco en meer. Zoals je kunt verwachten op een afterparty van een filmfestival zal ook het oog niets te kort komen. Laat je niet door de naam misleiden: het belooft een lange nacht te worden!

Vrijdag 5 april 23:00-05:00 Merleyn. 

Go Short x Dagschotel

Alsof je vingers op deze donderdag niet al plakkerig genoeg zijn van al die popcorn die je naar binnen hebt gewerkt tijdens de film, word je ook nog eens uitgenodigd voor een plakkerige afterparty op een plek waar je tot diep in de nacht kan blijven plakken. SO. MUCH. STICKINESSS! Maar geen ramp! De lofi-hifi-indieschmindie-techno-global-pop-acid-disco-electro-house-hiphop-wave-bass, begeleid door smakelijke visuals die de Chefs de Partie van Dagschotel deze avond serveren zijn namelijk ook om je vingers weer bij af te likken!

Donderdag 4 april 23:00-04:00 Café de Plak.