Menu Go Shake!
Nieuws
Go Shake!

Go Shake!

Wij zijn niet alleen fan van korte films, maar ook van (lange, late) feestjes! Op donderdag, vrijdag en zaterdag bieden we je verschillende opties waarbij je helemaal los kunt gaan. Lees hieronder waar je ons kunt vinden en koop je tickets.

 

Donderdag
Donderdag staat in het teken van Ierland: overdag Ierse films, ’s avonds Iers bier. Kom kletsen, drink Guinness en dans met Ierse filmmakers of je eigen vrienden tijdens Go Riley’s. We bevinden ons in Riley’s Pub, cheers mate!

 

Vrijdag
Go Short en Merleyn zijn al jaren een goede match als het aankomt op feestjes organiseren. Vandaar dat we ook dit jaar tot in de late uurtjes gaan dansen op de deuntjes van Aux tha Masterfader, Davy “the Don” Brandts en Keljet. R-E-F neemt de visuals voor zijn rekening. Al met al belooft dit een zéér fijne avond. Bestel kaartjes voor Go Fever via Merleyn!

 

Zaterdag
Last but definitely not least: Go Go Silent Disco! Het festival is bijna ten einde en ook LUX is toe aan een feestje. Het café wordt omgetoverd tot een ware discotheek. Zet die koptelefoon op en laat je meevoeren door wereldse klanken, guilty pleasures of disco deuntjes. Jij kiest!

De Line Up:
Guilty Pleasure Larry
Koko Kelly
DJ Payola
Jeronimus & Fafi
DeeDee
Dagschotel Serves: Plakband