Menu Word jij lid van de Go Short Jongerenjury?
Nieuws
Word jij lid van de Go Short Jongerenjury?

Word jij lid van de Go Short Jongerenjury?

Wil jij 3 dagen lang onbeperkt naar de bioscoop? Ben je niet bang om je mening te geven? Kun je vrij krijgen op 2, 3 en 4 april? Meld je dan aan voor de Go Short Jongerenjury! 

Go Short is het internationale filmfestival voor de korte film in Nijmegen. In 5 festivaldagen worden de beste en nieuwste korte films van Europa vertoond en worden de Go Short Awards uitgereikt. Een van die Awards is de Go Short Jongerenjury Award met een waarde van €500.- en die kun jij uitreiken! Want als lid van de Go Short Jongerenjury bekijk je een speciaal filmprogramma en kies je samen met de andere juryleden de beste film.

How to Go Short

Drie dagen lang korte films kijken is best een uitdaging. Daarom worden de 5 deelnemers van de Go Short Jongerenjury voorbereid in de workshop How to Go Short.  En om het jureren alvast te oefenen, maken zij voorafgaand aan het festival een recensie over een korte film. Een tekst, een fotoverslag of een vlog: het mag allemaal. De recensies van de jury worden online gepost op de social media van Go Short.

Pop it, binge it & choose it

Dus ben jij een die-hard bingewatcher? En kun je (met hulp van Go Short) vrijstelling krijgen op 2, 3 en 4 april? Stuur ons dan voor zondag 9 februari een DM met wie je bent, wat je favoriete film is en of je van zoute popcorn houdt. Op 15 februari maken we de selectie bekend. Dus wie weet zien we je terug in de nieuwe Go Short Jongerenjury!