Menu Sirene Sale: Shortcut voor maar € 20
Nieuws
Sirene Sale: Shortcut voor maar € 20

Sirene Sale: Shortcut voor maar € 20

De meeste Nijmegenaren kruipen op de eerste maandag van de maand, bij het loeien van de sirenes achter de computer. Want de Sirene Sale is inmiddels een begrip. Als de sirenes om 12:00 afgaan, is dat het startschot voor een 24-uur durende korting in cultureel Nijmegen. Ook bij Go Short! Daarom kun je op maandagen 3 februari en 2 maart vanaf 12:00 de Shortcut kopen voor slechts € 20. Maar let op: de Sirene Sale duurt maar 24 uur, dus wees er snel bij. 

Shortcut

Met de Shortcut ga je tijdens Go Short 3x naar de film. Tijdens de Sirene Sale koop je de Shortcut met korting. Zodra de officiële kaartverkoop is gestart, op donderdag 5 maart, kun je 3 voorstellingen uitkiezen om te bezoeken.

De reguliere Shortcut is vanaf 5 maart zowel online als offline te koop, maar dan voor een bedrag van € 25.

Voorwaarden:

  • De Shortcut geeft recht op maximaal 1 ticket per voorstelling.
  • Per account kan maximaal één online Shortcut worden afgenomen. Nadat de drie tickets zijn gebruikt kan je met je account tickets bestellen tegen een regulier tarief.
  • De Shortcut is niet geldig voor de speciale programma’s 48 Hour Film Project, Off the Walls, Go Short x Kunstbende and Go Go Silent Disco.
  • De papieren Shortcut wordt verkocht in de vorm van een papieren strippenkaart. Deze variant is enkel te koop aan de kassa van LUX en kan ook enkel worden gebruikt om aan de kassa tickets af te halen. Aan het aantal papieren Shortcuts per persoon zit geen limiet.