Menu Go Short sluit zich aan bij Zomerfestival Museum Arnhem
Nieuws
Go Short sluit zich aan bij Zomerfestival Museum Arnhem

Go Short sluit zich aan bij Zomerfestival Museum Arnhem

We vieren de zomer nog één keer! Op het randje van de zomer, op 3 september, strijkt Go Short neer in de tuin van Museum Arnhem tijdens het Zomerfestival.

Hier wordt een schitterende tent opgezet die Go Short omtovert in een openluchtbioscoop. De projector gaat om 19:45 aan om je een boeiend, verrijkend kortefilmprogramma te laten zien van Sil van der Woerd. Toegang is gratis.

Sil van der Woerd

Sil van der Woerd is een Arnhemse maker die vorig jaar het Gouden Hert ontving voor beste fictiefilm tijdens Go Short Arnhem met zijn film Mirage. In zijn werk vertelt hij doorgaans verhalen over ecologische en humanitaire onderwerpen.

In zijn films en muziekvideo’s maakt hij gebruik van originele ideeën, exotische locaties en bijzondere cinematografie. Zijn meest recente werk beslaat de onderwerpen ontbossing, overconsumptie, broeikaseffect en plastic soep. De titels die je te zien krijgt zullen op een later moment bekendgemaakt worden.

Wat is het Zomerfestival?

Het Zomerfestival van Museum Arnhem is een tweedaags zomerfestival in de tuin met onder andere een koffieconcert door Nynke Laverman, Spoken Word, een Theatersolo over Shakespeare in quarantaine en nog veel meer acts, food & fun.