Menu Go Short verwelkomt interim-directeur Jos van Lavieren
Nieuws
Go Short verwelkomt interim-directeur Jos van Lavieren

Go Short verwelkomt interim-directeur Jos van Lavieren

Met ingang van 1 augustus is Jos van Lavieren door de Raad van Toezicht aangesteld als interim-directeur van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. De benoeming vond plaats in verband met de afwezigheid van Kirsten Ruber, de directeur van het festival.  Met de komst van Van Lavieren is Go Short ervan overtuigd dat de komende editie van Go Short Arnhem in september 2023 en de voorbereidingen voor de 16e editie van Go Short in het voorjaar van 2024 in goede handen zijn.

Jos van Lavieren was jarenlang mede-eigenaar en adviseur beeld bij het communicatiebureau LaVerbe. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende functies bekleed bij de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie, onder andere als locatiedirecteur Rotterdam & Eindhoven. Naast zijn functie bij Go Short, blijft Jos van Lavieren parttime betrokken bij de academie als Directeur Externe Betrekkingen.

Van Lavieren: “Ik zie met vertrouwen uit naar de samenwerking met de professionals van Go Short, waarbij we de missie van het festival zullen waarborgen.”

De Raad van Toezicht en het team van Go Short zijn verheugd met de komst van Jos van Lavieren en hebben de samenwerking inmiddels vol enthousiasme opgepakt.

Neem voor meer informatie contact op met:
Judith van Os – Hoofd Marketing & Communicatie  | judith@goshort.nl| +31(0)24 663 6789 | 06 48921385