Menu Go Short x De Nijmeegse Winterweken
Nieuws
Go Short x De Nijmeegse Winterweken

Go Short x De Nijmeegse Winterweken

GO GO GO!

Tijdens de Nijmeegse Winterweken kun je in het voormalige pand van Bioscoop Carolus aan Plein ’44 terecht voor een winters programma op het gebied van korte film. Uiteraard verzorgd door Go Short, hét kortefilmfestival van Nederland.

Natuurlijk kun je een film bekijken die helemaal past bij deze tijd van het jaar. Ben je liever actief bezig? Maak dan je eigen kort film of foto met behulp van een green screen en stuur deze door naar jezelf of plaats het op social media. Dat is weer eens wat anders dan een kerstkaart…

Locatie: voormalig pand bioscoop Carolus Plein ‘44

Data: 

  • zaterdag 17 dec: 15:00-18:00 uur
  • zondag 18 dec: 12:00-15:00 uur
  • woensdag 28 dec: 15:00-18:00 uur
  • zaterdag 7 jan: 15:00-18:00 uur

Het programma is geschikt voor alle leeftijden. 

Over Go Short 

Go Short is hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Al ruim 14 jaar lang zet Go Short zich in voor jonge talentvolle filmmakers. Het festival biedt een internationaal podium, een on demand platform en een groot publiek. Naast het internationale filmfestival in Nijmegen dat jaarlijks zo’n 20.000 bezoekers trekt, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte films en de ondersteuning van talentvolle filmmakers. Go Short is de officiële gateway naar de Oscars, BAFTA’s en de European Film Awards. De 15e editie van Go Short vindt van 31 maart t/m 9 april 2023 plaats in Nijmegen.