Menu YES, het programma staat online!
Nieuws
YES, het programma staat online!

YES, het programma staat online!

Over vier weken kleurt Nijmegen rood, Go Short is back in town! Van 1 tot en met 5 april vertonen we de beste recente shorts in de competitieblokken, delen we de actualiteiten in onze focusprogramma’s en ontdekken we samen hoe natuur zowel angstaanjagend als fantastisch kan zijn. Er is natuurlijk nog veel meer te bekijken op het festival en dat kun je nu allemaal zelf ontdekken! Vanaf vandaag staat ons volledige programma online. Kijk rustig rond, stel jouw eigen festivalprogramma samen en koop je tickets!

Bekijk het programma

Na maanden van selecteren is het programma rond! We hebben meer dan 300 van de mooiste, leukste, engste en meest inspirerende korte films gekozen voor Go Short 2020. Ook zullen we korte films vertonen van bekende regisseurs als Yorgos Lanthimos (van o.a ‘The Favourite,’ ‘The Lobster’ en ‘Nimic’) en Jonathan Glazer (van o.a. ‘Under the Skin’) en zijn er BN’ers als Famke Louise & Willy Wartaal te zien op het grote scherm bij Go Short.

HITTE – STILL 02

Still: Heat (Thessa Meijer, 2019)

Meer dan films..

Naast alle films die we vertonen hebben we ook een zeer verrassend randprogramma;  kom met ons dansen op de leukste feestjes, bezoek een interessante talkshow en verlies jezelf in de wereld van VR. Ook hebben we het programma Story Slam, waarin film en verhaal samen komen. Of neem je pasgeboren spruit mee naar onze babyproof voorstelling; Baby Cinema.

Sheep, Wolf and a Cup of Tea – Still 03

Still: Sheep, Wolf and a Cup of Tea (Marion Lacourt, 2019)

Voor wie niet kan kiezen..

Wil je genieten van meerdere filmblokken tijdens het festival? Koop dan een Shortcut! Met een Shortcut heb je lekker veel voordeel, je ziet drie filmblokken voor maar 25 euro! Je kunt deze vanaf vandaag aanschaffen via onze website en vanaf 1 april bij de kassa van LUX.

Bekijk onze trailer!