Menu Kaartverkoop Go Short 2023 van start!
Nieuws
Kaartverkoop Go Short 2023 van start!

Kaartverkoop Go Short 2023 van start!

De kaartverkoop van Go Short 2023 is gestart! Van 31 maart t/m 10 april vindt het festival voor de 15e keer plaats op diverse plekken in Nijmegen. Op 31 maart trapt de jubileumeditie af met een gratis filmwandeling door de wijk Wolfskuil. In de dagen erna kunnen bezoekers kiezen uit een grote variëteit aan filmblokken bomvol korte films uit heel Europa. Van comedy tot musical en van music video’s tot familiefilms, alles komt voorbij. Het jubileum wordt gevierd met kleinschalige bijzondere filmsessies in de Mariënburgkapel, die voor deze speciale gelegenheid wordt omgedoopt tot filmsalon. 

15 jaar Go Short
Go Short is al 15 jaar hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Naast het internationale filmfestival in Nijmegen dat jaarlijks, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte films en de ondersteuning van talentvolle filmmakers.

Directeur Kirsten Ruber: “De korte film is essentieel voor een rijk en divers filmklimaat en is door zijn gevarieerde aanbod aantrekkelijk voor een breed publiek. Het is hét formaat waarin een nieuwe generatie makers zich uitdrukt en waarin de vernieuwing plaatsvindt. De afgelopen 15 jaar zagen we een enorme verandering, doordat er meer focus kwam op de korte film; het internationale podium is voor veel meer Nederlandse makers bereikbaar geworden en Nederlandse filmmakers in de breedste zin doen het daar ontzettend goed.”

Er zijn diverse ticketopties en prijzen, waaronder een jubileumpas, shortcut (voordelig combiticket voor drie filmblokken) en kortingstarieven voor jongeren en studenten. Filmliefhebbers met een kleine beurs kunnen ook dit jaar weer gebruik maken van het ‘meevallertje’. Bekijk het programma en bestel je tickets hier.