Menu LUX mini x Go Short Zomer editie
Nieuws
LUX mini x Go Short Zomer editie

LUX mini x Go Short Zomer editie

De eerste filmervaring voor de jongste filmfans! Gedimde lichten in de zaal, zachter geluid en een korte film, dat is LUX Mini x Go Short. Tijdens LUX Mini zorgen we voor een fijne bioscoopervaring voor de kleinste kinderen van 2 tot 6 jaar, hun ouders en opa’s en oma’s.

Elke laatste zondag van de maand om 11.30 uur staat LUX Mini op ons programma. In samenwerking met Go Short is er een prachtig filmprogramma samengesteld met lieve korte animatiefilms. De bioscoop kan spannend zijn voor de allerkleinsten, daarom creëren we tijdens LUX Mini een prettige omgeving om helemaal op te gaan in een mooie (korte) film. Met wat zachter geluid, een zaal waar de lichten niet helemaal uit zijn en een korte film ga je volledig op in de ervaring.

In de zomerperiode begint LUX Mini een half uurtje later dan normaal, om 11.30 uur i.p.v. 11.00 uur.

Filmprogramma:

Cat Lake City van Antje HeynPercy de Kat verheugt zich op een ontspannende dag in Cat Lake City – het vakantieparadijs voor katten. Maar de plek is niet zoals verwacht. Zelf zijn plekje op de badhanddoek is niet zo veilig als hij dacht…

Pond van Lena von Döhren, Eva Rust
Een school haringen verplaatst zich in fantastische formaties door de grote oceaan. Wanneer plots een zeemeeuw aanvalt, komt één kleine haring terecht in een getijdenpoel. Tijdens zijn zoektocht naar een weg eruit, komt hij allemaal andere zeedieren tegen.

Anglerfisch van Julia Ocker
De kleine zeeduivel moet naar bed. Maar hij is bang voor de wezens in de diepte van de zee…

Cat and Moth van India Bernardo

Een pluizige witte kat wil niks liever dan een dutje doen in het meest comfortabele plekje ter wereld, maar ze weet niet dat iemand anders ook zijn oog op dat plekje heeft.

Zeezucht van Marlies van der Wel

Zeezucht is een geanimeerde short over een man die alles opzij zet om zijn droom na te kunnen jagen. Een droom die we allemaal delen: de reis om een plaats te vinden die thuis noemen, zelfs al is het onderwater.