Menu Maak kennis met de jury van Go Short 2019!
Nieuws
Maak kennis met de jury van Go Short 2019!

Maak kennis met de jury van Go Short 2019!

Go Short presenteert bij deze de juryleden voor de Europese competitie, de Nederlandse competitie en de studentencompetitie. Deze internationale vakjury’s reiken de Go Short Awards uit.

Europese Competitie 
De Europese Competitie bestaat uit vijf filmexperts: filmmaker en animator Jonatan Schwenk (DE), kortefilmprogrammeur van o.a. Sundance, Lisa Ogdie (VS), filmmaker Jasmijn Schrofer (NL), filmmaker en kunstenaar Polina Medvedeva (RU) en regisseur en scriptschrijver José Magro.

Nederlandse Competitie & Studentencompetitie
Acteur Jord Knotter (NL), onder andere bekend van ‘Soldaat van Oranje’, Alles Voor elkaar’ en ‘Celblok H’, Charlotte Corchète (FR), onderzoeker en hoofd van de korte film-sectie van Pardi di Domani van Locarno International Film Festival, en regisseur, animator en scenarioschrijver Viktória Traub (HU) beslissen welke films een prijs in de wacht slepen bij de Nederlandse Competitie en de Studentencompetitie.

Muziekvideo-competitie 
De spliksplinternieuwe competitie voor muziekvideo’s heeft dit jaar een tweekoppige, vrouwelijke jury, bestaande uit Jessica Manstetten (DE), hoofd van de toonaangevende muziekcompetitie van Short Film Festival Oberhausen en regisseur en scriptschrijver Sarah Veltmeyer (NL), wiens film ook geselecteerd is voor de Nederlandse Competitie van Go Short.

Kijk hier voor meer informatie over de afzonderlijke jury-leden.