Menu Meld nu je film aan voor het Filmfestival van de Kortste Nacht!
Nieuws
Meld nu je film aan voor het Filmfestival van de Kortste Nacht!

Meld nu je film aan voor het Filmfestival van de Kortste Nacht!

In de zomer viert Go Short samen met Gelders DOEK en Focus Arnhem de kortste nacht van het jaar met het Filmfestival van de Kortste Nacht. In het weekend van 21 en 22 juni zie je een hoop korte films in Arnhem. Het evenement biedt een nieuw, groot platform voor filmtalent uit de regio. Daarnaast ondersteunen wij graag Gelders talent met de Gelderland Film Pitch: een pitching platform en productietraject voor korte film. Meld snel je aan!

Meld snel je film aan!

Op het Filmfestival van de Kortste Nacht is plek voor autonoom werk, artistieke opdrachtfilms en commerciële producties! Filmproducties kunnen tot 28 april via deze link ingezonden worden. Go Short en Gelders DOEK kiezen de beste films die op 22 juni strijden om het Gouden Hert, de nieuwe Gelderse filmprijs, die een vaste plek krijgt in het festival.

Gelderland Film Pitch

De Gelderland Film Pitch is een pitching platform en productietraject voor korte films, georganiseerd door Go Short. Hiermee bieden we Gelderse filmmakers de mogelijkheid om met een door Go Short beschikbaar gesteld budget een korte film te realiseren. Op het Filmfestival van de Kortste Nacht in Arnhem worden de geselecteerde projecten gepitcht en kiest een deskundige jury, onder leiding van Go Short, drie winnaars. Meer informatie over de voorwaarden vind je hier. Aanmelden kan tot 26 mei via deze link.

Foto door Mario Ruiz.