Menu Meld nu je filmproject aan voor Euro Connection 2020!
Nieuws
Meld nu je filmproject aan voor Euro Connection 2020!

Meld nu je filmproject aan voor Euro Connection 2020!

Euro Connection is het coproductie platform voor kortefilmmakers die op zoek zijn naar een internationale coproductie partner. Producenten die momenteel werken aan een project dat deels gefinancierd is en waarvan productie of opname starten na mei 2020 kunnen zich aanmelden. Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en Internationaal Kortfilmfestival Leuven zijn gatekeepers voor Euro Connection. Samen doen we de voorselectie voor projecten uit Nederland en Vlaanderen.

Euro Connection is het grootste Europese coproductie platform voor korte film. Het tweedaagse pitch- en netwerkevenement richt zich op het stimuleren van samenwerkingen op het gebied van korte film tussen producenten uit Europa en daarbuiten.

De 12de editie van Euro Connection vindt plaats op dinsdag 4 en woensdag 5 februari 2020 tijdens de International Short Film Market in Clermont-Ferrand, in samenwerking met het Centre National du Cinéma en l’Image Animée, met de steun van het Creative Europe MEDIA sub-programma en PROCIREP.

Voor alle voorwaarden en je aan te melden, klik hier.