Menu Onze tips voor de laatste dag
Nieuws
Onze tips voor de laatste dag

Onze tips voor de laatste dag

De laatste dag van Go Short 2019. De laatste kans om toffe filmblokken te bezoeken. Zondag is de dag van de publieksfavorieten, jury winnaars, de laatste VR blokken en blokken waarin je de genomineerde films ziet voor de European Film Awards. Lees hier onze tips voor 7 april. Koop snel je tickets want ze gaan hard!

Audience Favorites

Elk jaar mag het publiek van Go Short stemmen op hun favoriete short. Aan de hand hiervan wordt de publieksprijs uitgereikt aan de film die het best in de smaak viel bij het publiek. Tijdens de audience favorites zie je de films die het hoogst gewaardeerd werden door het publiek, gegarandeerd kijkplezier!

De Audience Favorites worden vertoond in vijf filmblokken, tickets koop je hier.

Jury Winners

Elk jaar worden er tijdens Go Short verschillende awards uitgereikt door een vakkundige jury. Al deze jury winnaars komen terug in deze filmblokken. Je ziet hier zorgvuldig geselecteerde films, het beste van het beste dus!

De jury winnaars worden vertoond in vijf filmblokken, tickets koop je hier.

Short Matters!

De genomineerden in de categorie Beste Korte Film voor de European Film Awards. Vanaf dit jaar zal er jaarlijks één film uit de Europese en Nederlandse competitie op Go Short worden genomineerd voor de European Film Awards. In dit blok zie de genomineerde films, allemaal van hoge kwaliteit!

Tickets voor dit blok koop je hier.