Menu Proef Nijmeegse cultuur bij deze 18 hotspots!
Nieuws
Proef Nijmeegse cultuur bij deze 18 hotspots!

Proef Nijmeegse cultuur bij deze 18 hotspots!

Gezellig lunchen of shoppen in Nijmegen tijdens het festival? Wij hebben 18 van de beste Nijmeegse hotspots voor jullie op een rijtje gezet. De komende twee weken zijn deze te herkennen aan ons rode ‘Rated By’ uithangbord. Neem een kijkje bij (een van) deze hotspots en profiteer van speciale Go Short acties! 

 

ARSENAAL 1824
Arsenaalpoort 1
In het centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824: een modern grand café en sfeerrijk restaurant met een Franse en Mediterrane keuken.

BISTRO FLORES
Kelfkensbos 43
Diner & Patio. Lekker & Puur. Lokaal & natuurlijk. Hier weten ze de perfecte avond te creëren voor diegenen die graag uiteten gaan.

CAFE BLIXEM
Groesbeekseweg 75
Café en gift shop in één. Goed eten en drinken bij een onderneming die ook nog eens maatschappelijk verantwoord te werk gaat. Bestel je hier een hoofdgerecht van het dagmenu à € 9.50 p/p, dan ontvang je een gratis kopje koffie of thee na.

CRUDO
Burchtstraat 126
Biologisch! Vegan! Raw! 100% plantbased en natuurlijk eten. Crudo is een café en winkel voor mensen met een gezonde en bewuste leefstijl. Elke dag serveren zij een speciale Go Short schotel en 5% korting op het menu (op vertoon van je filmticket).

DE BASTEI
Waalkade 83
Centrum voor cultuur en natuur. Als je het leuk vindt om de mooie natuur rondom Nijmegen te ontdekken, is dit de plek om te beginnen. Hier zijn ook nog eens korte films te zien!

DE PLAK
Bloemerstraat 90
Hier kun je terecht voor de beroemde kaasgehaktburger. Geliefd door velen! Ervaar het zelf. 10% korting op vertoon van je filmticket.

DE WIT WASSERIJ
Hertogstraat 5
Een was service, bar EN donut winkel. Als je hier je was doet, krijg je – op vertoon van je festivalpas – een gratis donut en koffie.

FIKA
Van Broeckhuysenstraat 5
De op Scandinavië geïnspireerde inrichting en het eten maken dit (lunch)café een fijne plek om te zijn. Op vertoon van je festivalpas verkrijg je hier 10% korting.

FREDDY’S
Koningstraat 26
Freddy’s is een bierkeuken. Ze serveren de hele dag door lekker eten: pulled chicken, biologische hot dogs, New York cheesecake en veel meer “funky bites”.

ODESSA
Duivengas 14
Ambachtelijk bier en authentiek eten: wat heb je nog meer nodig? 10% korting op vertoon van je filmticket hier.

RESTAURANT DE PORTIER
Kelfkensbos 57
Verwen jezelf met fantastisch eten en eersteklas service bij restaurant De Portier.

RESTAURANT IVORY
Wintersoord 2
Een klassiek restaurant met een moderne twist. Voor gasten van het festival kunnen 10% korting vouchers opgehaald worden bij de Industry balie.

SUBBA
Lange Hezelstraat 70
In de Lange Hezelstraat, gevuld met vele schattige boetiekwinkels, is Subba te vinden. De winkel met mooie hebbedingetjes uit alle hoeken van de wereld. Hier geldt 10% korting op vertoon van je filmticket.

THE FUZZ COFFEE & TUNES
Van Broeckhuysenstraat 17
Deze hotspot is dichtbij LUX en ze serveren top koffie! Het is er erg knus, de mensen zijn vriendelijk en het is om de hoek van het festivalterrein.

WALLY
Hertogstraat 37
Bij Wally maken ze burgers. Alles is hier van lokale bodem. Het vlees, de broodjes, de aardappels, de eieren en zelfs de tafel en stoel waar je op zit. Huisgemaakt met liefde!

FIRST THINGS FIRST
Waalbandijk 14B
One of the best cups of joe in town! Of, zoals je op hun op Pulp Fiction geïnspireerde voorgevel leest: “I do not need you to tell me how f*cking good my coffee is.”

GALERIE BART NIJMEGEN
Waalbanddijk 14C
Een podium voor jonge getalenteerde artiesten. Hier vind je origineel werk met een “edgy look” van recent afgestudeerde kunststudenten. Het is ook de plek waar de kunstinstallatie All Along the Watchtower gevestigd is.

STOOM BEER & FOOD
Waalbandijk 14D
Deel verhalen onder het genot van een koud biertje. Relax en bestel een sappige burger. STOOM is een bierbrouwerij bij de oude Honig-fabriek.