Menu Rated By Go Short
Nieuws
Rated By Go Short

Rated By Go Short

Nijmegen heeft nog veel meer te bieden naast Go Short! Dat willen we graag laten zien door middel van Rated By Go Short. We hebben een selectie gemaakt onze aanraders in Nijmegen.

Toffe tentjes waar je heerlijk kunt lunchen, places to be voor de meest waanzinnige speciaalbiertjes, restaurants voor een smakelijke hap en hippe winkels waar je de tofste items kan scoren. Veel van deze spots bieden tijdens het festival een speciale Go Short Deal aan! Hieronder vind je een overzicht van alle Rated By Go Short hot spots. Een kaart met de locaties is hier te vinden. Als je door Nijmegen loopt zijn de locaties te herkennen aan een Rated By Go Short bord op het raam, niet te missen dus!

Café de Plak

Café de Plak is een collectief eetcafé met een betrokken en eigenzinnig karakter. Waar je in een ongedwongen sfeer verantwoord kunt eten & drinken tegen een vriendelijke prijs. Bij Café de Plak krijg je op vertoon van je festivalpas 10% korting op een hoofdgerecht!

Crudo

Crudo is een jong en hip biologisch-vegan eetcafé met winkel en heeft het mooiste uitzicht van Nijmegen op het Valkhofpark, de oude stad en de Waalbrug. Als bezoeker van Go Short krijg je bij Crudo 10% korting op een (lunch)gerecht!

“It’s not the Food in your life but the life in your Food.”

Grillbar Sixty-Four

Grillbar Sixty-Four is gevestigd in een monumentaal pand in de Lange Hezelstraat. Wij serveren heerlijke gegrilde gerechten en culinaire Burgers in een relaxte sfeer. Een Tournedos, Crab Burger maar ook een Veggie Burger of Pasta? De keuze is aan jou! Met een Go Short festivalpas ontvang je 10% korting op de rekening.

Odessa

Odessa is een restaurant dat werkt met verse, lokale en biologische ingrediënten. Hier eet je in een huiselijke sfeer heerlijke maaltijden in combinatie met een ambachtelijk biertje of goed glas wijn. Odessa is gelegen op 5 minuten loopafstand van LUX. Met je Go Short festivalpas krijg je bij Odessa 15% korting op de gehele rekening!

Proeflokaal Beij Ons

Proeflokaal Beij Ons is een speciaalbiercafé met een eetfunctie, maar vooral een ontmoetingsplek voor de wijk Nijmegen-Oost. Proeflokaal Beij Ons biedt bezoekers van Go Short een gratis voorafje aan bestaande uit een broodmandje met huisgemaakte rode en groene pesto en aioli.

Vlaams Arsenaal Grand Café

Waar het bier schuimt, de kiekens stoven en de mensen zwetsen tot ze blauw zien. Treed binnen in het Vlaams Arsenaal en Gij zult genieten!  Gedurende het festival serveert het Vlaams Arsenaal heerlijke en voordelige ‘Go Short specials’.

24/7 Store

24/7 is dé speciaalzaak in Nijmegen op het gebied van exclusieve sneakers, kleding en skateboards. Kom goed voor de dag en shop tijdens Go Short met 15% korting op de gehele collectie op vertoon van jouw festivalpas.

Bistrobar Berlin

Meer durf, meer smaak, minder ingrediënten. Sterchef Ron Blaauw heeft zijn naam als huisadviseur aan Bistrobar Berlin verbonden. Hier wordt geen gelei van geveinsde opsmuk op een bedje van quasi-achteloze etiquette gepresenteerd. De bistrobarkaart (alle gerechtjes kosten 10 euro) daagt culinaire fans en ruimdenkende eters uit om samen te genieten.

Go short, of leef je helemaal uit!

BliXem

BliXem is een eetcafé, cadeauwinkel en cateringbedrijf inéén. Een maatschappelijke onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen. Zij zorgen voor een gastvrije sfeer. Bereiden met liefde jouw cappuccino, lunch of diner. Pakken jouw cadeau in. Leveren lunch of warm buffet op locatie. ‘Go Short-cut to BliXem Actie’: na je diner in BliXem ontvang je met jouw festivalpas een gratis kopje koffie of thee!

De kracht zit in onze mensen!

Fika

Kom naar Fika voor de lekkerste lunchgerechten en  borrelhapjes in Scandinavische stijl. Niet alleen het eten en drinken (van SmØrrebrØd met Deense frisdrank tot Zweedse balletjes met een goed glas wijn), maar ook de minimalistische inrichting heeft de nodige Scandinavische glans meegekregen. In de huiselijke sfeer voel je je snel thuis. Skål!

First Things First

First Things First is een koffiebar met een open branderij gevestigd op het Honigcomplex. In een industriële en relaxte omgeving kun je genieten van diverse lekkernijen zoals vegan cake & biologische lunch. We hopen je, tijdens Go Short 2017,  te mogen verwelkomen voor een vers bakkie koffie.

Don’t Blink, Just Drink… Coffee!

Galerie Bart

Galerie Bart focust zich op opkomend talent en gevestigde kunstenaars die gestudeerd hebben aan een van de Nederlandse kunstacademies. De exposities tonen uiteenlopende disciplines van fotografie en schilderkunst tot objecten en videokunst. Galerie Bart is gratis te bezoeken!

The Fuzz Coffee&Tunes

De naam zegt het al, bij The Fuzz Coffee&Tunes kan je een heerlijk kopje koffie drinken onder het genot van de beste tunes. Naast koffie is er genoeg lekkers te vinden, zoals taart, salades of een rijkelijk belegde broodjes. De gezellig sfeer is compleet door de aanwezigheid van huiskat Bert.

Wally

Restaurant Wally laat zich omschrijven als een fast casual formule. Centraal staan hamburgers; het ultieme comfortfood. Uitgangspunt is: “Doe één ding en doe het goed.” Deze “single cuisine” is er op gericht om juist iets eenvoudigs als een burger tot iets hoogwaardigs te maken. Zin in een hamburger? Kom genieten!