Menu Één-op-één scriptcoaching sessies en Producers meet Scriptwriters speeddatesessie ism Stichting Lira
Nieuws
Één-op-één scriptcoaching sessies en Producers meet Scriptwriters speeddatesessie ism Stichting Lira

Één-op-één scriptcoaching sessies en Producers meet Scriptwriters speeddatesessie ism Stichting Lira

Go Short ondersteunt het korte filmtalent zoveel mogelijk en beoogt een ontmoetingsplek te zijn waar makers, professionals en publiek elkaar vinden. Dit jaar organiseert Go Short meerdere activiteiten voor Nederlandse scenaristen. Onderdeel hiervan zijn één-op-één scriptcoaching sessies en Producers meet Scriptwriters speeddatesessie, beiden in samenwerking met Stichting Lira.  

Scriptcoaching Sessies

Je krijgt de kans je script of treatment voor te leggen aan één van drie vooraanstaande Nederlandse scenarioschrijvers: Gwyneth Sleutel, Shariff Nasr en Cecilie Levy. In een sessie van 60 minuten zullen zij persoonlijke feedback geven op je tekst. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen over je stijl en visie, advies in te winnen over de werkwijze van de scriptcoach en dieper in te gaan op jouw werk als scenarioschrijver.  

“Het was een heel fijn gesprek! Door over het plan te praten, met scherpe observaties en vragen, merkte ik dat ik mijn eigen ideeën beter kon structureren en dichter bij de essentie kwam. Het was daarbij vooral fijn dat er met een frisse blik werd gekeken, die onbevangen kritisch kon zijn. Tegelijkertijd gaf het me vertrouwen dat mijn plan een plan is om verder uit te werken. Het enthousiasme werkte heel motiverend!” 
– Deelnemer Scriptcoaching Sessies 2021 

Praktisch: 
– Deelname is gratis
– Wanneer: 1 t/m 10 april 2022, zelf een moment af te spreken met scriptcoach
– Aanmelden of vragen? Mail, met als onderwerp ‘Aanmelden Scriptcoaching Sessies’, een korte motivatie inclusief wat je uit deze sessie wil halen, filmografie, cv en jouw voorkeur voor een coach naar Eline Warnier: eline@goshort.nl. Aanmelden kan tot en met 3 april 2022


Voorwaarden:
– Het script of treatment moet Nederlandstalig zijn en bedoeld voor korte film.
– Deelnemers moeten ten minste één script hebben geschreven dat verfilmd en publiekelijk vertoond is (bioscoop, televisie of festival).

 

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

goshort2018-Studio9photography.nl-7637

Producers meet Scriptwriters 

Wil jij als Nederlandse scenarist in gesprek gaan met een producent om jouw nieuwste idee te bespreken? Schrijf je dan nu in voor de Producers meet Scriptwriters speeddatesessie tijdens de Industry Day van Go Short op vrijdag 8 april. Wij hebben meerdere producenten uitgenodigd die graag naar jouw ideeën luisteren en misschien wel geïnteresseerd zijn in een vervolgafspraak. Dit is een uitgelezen kans om bestaande netwerken uit te breiden, adviezen te krijgen en mogelijkheden te openen tot realisatie van plannen en nieuwe samenwerkingen.  

Praktisch: 
– Wanneer: vrijdag 8 april van 12.45 – 13.45, Nijmegen (exacte locatie wordt later bekend gemaakt)
– Aanmelden of vragen? Mail met als onderwerp ‘Aanmelden Producers meet Scriptwriters’ jouw contactgegevens en welke producenten je voorkeur hebben naar Eline Warnier: eline@goshort.nl. Aanmelden kan tot en met 3 april 2022.

Voorwaarden:
– Zonder Industry Day accreditatie wordt de aanmelding voor de speeddates niet in behandeling genomen.
– Plaatsen worden vergeven op een first-come-first-serve basis.