Menu Schrijf je in voor de Gelderland Film Meeting
Nieuws
Schrijf je in voor de Gelderland Film Meeting

Schrijf je in voor de Gelderland Film Meeting

Samen met Gelders DOEK organiseren we een online workshop scenarioschrijven op 16 februari 2022. Scenarioschrijver en regisseur Shariff Korver verzorgt deze inspirerende workshop. Hij gaat met 20 makers in Focus Filmtheater Arnhem aan de slag om hun eigen stem te vinden. In 2021 ging zijn nieuwe film ‘Do Not Hesitate’ in première tijdens het Nederlands Filmfestival.

Ten tijde van corona horen we van veel makers dat ze tijd hebben genomen om ideeën uit te werken. We ondersteunen deze makers graag met een inspirerende en verdiepende workshop scenarioschrijven van Shariff Korver. Met deze meeting willen we er juist nu zijn voor niet alleen beginnende makers, maar alle makers! Want niet alleen jonge makers zijn vaak nog zoekend naar hun eigen stem en een stempel in het maken van een scenario voor hun film.

Programma

De Gelderland Film Meeting vindt plaats in Focus Filmtheater in Arnhem. Vooraf aan de workshop krijgen deelnemers een opdracht, zodat iedereen zo goed mogelijk geholpen kan worden. Na de workshop is kun je napraten tijdens het netwerkdiner en wordt voor de geïnteresseerden de film ‘Do Not Hesitate’ vertoond, gevolgd door een Q&A met Shariff Korver. 

14:00 – 17:00 Workshop Scenarioschrijven

17:00 – 19:30 Netwerkdiner (optioneel, €10)

19:30 – 21:30 Vertoning ‘Do Not Hesitate’ met Q&A (optioneel, €7,50)

Tickets
Er zijn voor de Gelderland Film Meeting in verband met de exclusieve en persoonlijke aard van de sessie slechts 20 plaatsen beschikbaar. Plaatsen worden weggeven op basis van inschrijving met persoonlijke motivatie. Interesse? Schrijf je hier in: https://bit.ly/3GDwTLZ