Menu Tips voor de vechters
Nieuws
Tips voor de vechters

Tips voor de vechters

We want change! Ben jij een strijder en wil je gehoord worden? Neem deze shortcut en laat je inspireren door de mensen die vechten voor een betere wereld.

Nature Hitting Hard

Met een focus op natuur zou je een programma verwachten over de opwarming van de aarde en klimaatverandering. In dit programma focussen we op iets dat evenveel aandacht verdient, namelijk het onrecht dat en de ongelijkheid die ontstaan door klimaat- en milieurampen. Dit programma is onderdeel van de programmalijn WE ARE NATURE.

EU.8 The End Of The World (As We Know It)

De wereld is constant aan het veranderen. Reden om eens goed in te zoomen op ons leven in de maalstroom van onze samenleving. In hoeverre kunnen we invloed uitoefenen op de wereld om ons heen? In dit programma zien we mensen die het in elk geval proberen.

Human Rights Shorts

Dit jaar viert Nederland 75 jaar vrijheid. In dit programma, samengesteld in samenwerking met Movies that Matter, benaderen we het begrip vrijheid vanuit verschillende perspectieven. We worden teruggebracht naar het einde van de oorlog, de invloed van oorlog op kinderen en wat er gebeurt als de politie het niet zo nauw neemt met vrijheid. Maar bovenal toont het programma dat we vrijheid niet als vanzelfsprekend moeten zien. Dit programma is onderdeel van de programmalijn Current Issues.