Menu Deadline verlengd! Stuur je filmplan in voor de Gelderland Film Pitch #4 voor 1 mei
Nieuws
Deadline verlengd! Stuur je filmplan in voor de Gelderland Film Pitch #4 voor 1 mei

Deadline verlengd! Stuur je filmplan in voor de Gelderland Film Pitch #4 voor 1 mei

CALL CLOSED

Meld je aan voor de Gelderland Film Pitch. De Gelderland Film Pitch is een pitchingsplatform en productietraject voor korte films, georganiseerd door Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. Filmmakers krijgen een startkapitaal en ontwikkeltraject van Go Short om een korte film te realiseren. Dus ben je bezig met een filmplan, of ligt er al een klaar? De deadline is verlengd naar 1 mei, dus schrijf je snel in! 

Gelderland Film Pitch #4

Uit alle aanmeldingen worden vijf tot acht projecten geselecteerd die mogen pitchen tijdens een speciaal event in Focus Filmtheater, Arnhem op donderdag 19 mei 2022*. Een deskundige jury, onder leiding van Go Short, zal op basis van de pitches de drie winnaars kiezen. De winnende projecten krijgen van Go Short een minimaal productiebudget van €5.000 euro. Dit startkapitaal wordt door Omroep Gelderland aangevuld tot €7.500. De overige €1.500 tot €4.000 dient te worden verworven door middel van een crowdfundingcampagne

Naast de genoemde trainingen treedt Go Short op als coproducent en ontvangen de makers begeleiding en coaching gedurende de loop van het productieproces. Go Short draagt bovendien zorg voor een officiële première, stemt een passende distributiestrategie af en treedt op als distributeur van de geproduceerde films.

*Hoewel het niet meer mogelijk is om films in te sturen, kun je de pitches wel bijwonen. Geïnteresseerd? Stuur een mail met je naam en je woonplaats naar eline@goshort.nl!

Aanmelden

Op deze pagina lees je alles over de belangrijke data, het aanmeldingsproces en de aanmeldingscriteria waar je aan moet voldoen, zoals een aantoonbare binding met Gelderland van de maker en/of het filmproject. Op deze pagina lees je alles over voorgaande edities en de winnaars. Belangrijk om te weten is dat op dinsdag 10 mei 2022 een workshop pitchen plaatsvindt, waarvan verwacht wordt dat je erbij bent. Je meldt je aan door op bovenstaande button te klikken.

De deadline voor het insturen is 1 mei 2022.

De Gelderland Film Pitch #3

Ben je benieuwd naar de projecten van de vorige editie? Klik dan verder naar hun eigen pagina’s!