Menu VERS x Go Short
Nieuws
VERS x Go Short

VERS x Go Short

De lange weg naar de korte film

Hoera, je korte film is af! Wat nu? Zoveel mogelijk mensen moeten hem natuurlijk zien, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Kom 6 maart naar de VERS Avond in samenwerking met Go Short om te leren hoe je dat doet en wat een distributeur hierin voor jou kan betekenen.

Tijdens deze VERS avond bespreken samen met Hidde de Vries (distributeur Kapitein Kort) en Luca Meisters de do’s and don’ts van de korte film in het (internationale) festivalcircuit. Haar nieuwste film MAGMA  (wereldpremière op Berlinale) zal dit jaar op Go Short en op veel andere mooie festivals te zien zijn.  Films waar Hidde de distributie voor verzorgde werden onder andere geselecteerd voor de grote festivals in Cannes en Berlijn – bij hem zijn we dus in goede handen!

Word je dol van FilmFreeway? Wil je weten hoe je een succesvolle tour langs filmfestivals van jouw korte film op de been brengt? En hoe zorg je ervoor dat zo’n tour een springplank kan zijn voor jouw volgende, grotere project? Reserveer dan snel je kaartje en blijf na het event lekker hangen op de borrel.
Datum: Maandag 6 maart 2023
Locatie: LAB111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam

Tijd: 20:00-21:30 uur (inloop 19:45 + borrel na afloop)

Let op!
– Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
– Ben jij VERS-lid*? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam en VERS -lidnummer in moet vullen.
– Heb je een Cinevillepas? Dan is een ticket slecht €2,50 (+ servicekosten).
* Aanmelden als VERS lid kan hier (bekijk hier de tarieven van het VERS lidmaatschap)
GS 2023 – WordPress header Professional News

Als het belangrijkste kortefilmfestival van Nederland vervult Go Short een grote rol in het samenbrengen van korte film professionals uit binnen- en buitenland. Het festival is een inspirerende ontmoetingsplaats en een platform voor nieuw talent.

Jaarlijks mag Go Short honderden filmprofessionals ontvangen. Zien we je daar?