Menu Vier Europese filmfestivals en één gezamenlijk streamportaal: THIS IS SHORT lanceert de tweede editie in april 2022
Nieuws
Vier Europese filmfestivals en één gezamenlijk streamportaal: THIS IS SHORT lanceert de tweede editie in april 2022

Vier Europese filmfestivals en één gezamenlijk streamportaal: THIS IS SHORT lanceert de tweede editie in april 2022

Het succesvolle Europese streamproject THIS IS SHORT is terug! Vanaf 1 april is de tweede editie van het online portaal, opgezet door Go Short – International Short Film Festival en drie partnerfestivals, beschikbaar op ThisisShort. Hierop worden bijzondere korte films en zorgvuldig gecureerde programma’s tot en met 30 juni 2022 getoond.

Onder dit aanbod vallen onder andere de online competitie New Point of View, de thematisch gestructureerde serie Four Perspectives en de nieuwe programmalijn Festival Favorites. Het online ticket is € 20,- en geeft toegang tot de nieuwste aanbiedingen van het festival. Dit ticket is beschikbaar op thisisshort.com vanaf 21 maart 2022. Filmprofessionals betalen € 25,- voor een kaartje.

Sinds vorig jaar geeft het platform ook toegang tot online films en programma’s van de vier deelnemende festivals op het moment dat zij live gaan: wij starten op 1 april met een online programma. International Short Film Festival Oberhausen uit Duitsland volgt op 30 april, VIENNA SHORTS uit Oostenrijk is beschikbaar vanaf 25 mei en Short Waves uit Polen vanaf 14 juni. De meeste van de On Demand aanbiedingen zijn beschikbaar zonder geografische restricties.