Menu Winnaars Gouden Hert filmprijzen bekend!
Nieuws
Winnaars Gouden Hert filmprijzen bekend!

Winnaars Gouden Hert filmprijzen bekend!

Op de allereerste editie van het Filmfestival van de Kortste Nacht reikt Go Short samen met Gelders DOEK het Gouden Hert voor de beste korte film én de publieksprijs uit aan ‘Mind My Mind’ van Floor Adams!

In ‘Mind My Mind’ krijgt de kijker een kijk in het hoofd van de autistische Chris. In minder dan 30 min. laat Floor Adams zien hoe Chris reageert op sociale en emotionele uitdagingen, zoals dates of feestjes. ‘Mind My Mind’ ontvangt een geldprijs van €1000, mogelijk gemaakt door Omroep Gelderland. Tevens ontvangt de film €500 euro voor de publieksprijs. Editor Dennis Pasveer was aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen.

De tweede plaats voor beste korte film gaat naar ‘Sleepless / Repeat Until Death’ van Sil van der Woerd en Jorik Dozy en op de derde plaats staat de film ‘Dante vs. Mohammed Ali’ van Marc Wagenaar.

De tweede plaats van de publieksprijs gaat naar de film ‘Cheek to Cheek’ van Bo van der Meer en Malou Wagenmaker. De films ‘Koeienpoep & Erwtensoep’ van Tamino Parren en Barbara de Baare en ‘Alpha’ van Reinjan Prakke delen de derde plaats!

Foto door Mario Ruiz.