Menu Workshop Content Creation: Storytelling
Nieuws
Workshop Content Creation: Storytelling

Workshop Content Creation: Storytelling

In samenwerking met De Kunstbende en Rozet Arnhem organiseert Go Short op 18 februari om 12:00 ’s middags een GRATIS Workshop Storytelling voor TikTok, Instagram en YouTube, gegeven door YouTuber Mert Ugurdiken (youtube-account: Mertabi). Ben jij erbij?

Over de workshop

De workshop storytelling voor short video content geeft je een stevige basis om zelf gelijk aan de slag te gaan voor platforms als Tiktok, Instagram of YouTube Shorts. Mert leert je over het overbrengen van je verhaal, hoe te beginnen met filmen en de montage. Hoe weet je of een idee goed is? Op welke manier hou je de aandacht van de kijker erbij? En hoe zorg je ervoor dat je views krijgt en daar geld mee verdient? Aan het einde van de dag heb je alle handvaten om zelf te beginnen met content creëren.

Wanneer: 18 februari 12:00 – 15:00Waar: Rozet ArnhemWat: Workshop Storytelling voor TikTok Instagram en YouTubeEntree: GRATIS

Over de docent

Mert Ugurdiken hoort bij de eerste generatie Nederlandse YouTubers. Sinds 2010 maakt hij mensen aan het lachen met zijn comedy sketches op het YouTube kanaal Mertabi (ruim 500.000 abonnees) waarin typetjes als Mo en Mahmut de show stelen. Zijn bekendste serie Marokkaan Geeft Rijles is miljoenen keren bekeken en in de afgelopen jaren heeft Mert zowel de rol als acteur, regisseur, schrijver én editor aangenomen en kan je dus over elk aspect van storytelling een heleboel leren.