Menu Workshop flipboekjes maken in Rozet
Nieuws
Workshop flipboekjes maken in Rozet

Workshop flipboekjes maken in Rozet

Kinderen met een fascinatie voor animatie opgelet: we gaan flipboekjes maken! Op zaterdag 10 september verzorgt Go Short een workshop in Rozet Arnhem.

Wat zijn flipboekjes? Dit zijn eigenlijk ook korte films/animatie, met meerdere foto’s na elkaar die samen bewegend beeld vormen. De workshopbegeleider (Susanne) geeft een korte introductie en daarna kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven met knutselspullen, scharen, stiften en wat ze maar ook kunnen bedenken om hun eigen flipboekje te maken die ze dan mee naar huis mogen nemen.

De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar en het is van 14:00 tot 15:30. En niet geheel onbelangrijk: Aanmelding is gratis via Rozet.

Dit programma is onderdeel van Go Short Arnhem, het kortefilmfestival dat zich focust op lokaal talent uit de regio Arnhem. Go Short Arnhem wordt ondersteund door Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Omroep Gelderland, Ondernemersfonds Arnhem, en mede mogelijk gemaakt door Focus Filmtheater, Rozet en Gelders DOEK.