Menu Zend je korte film in – Go Short 2018 deadlines
Nieuws
Zend je korte film in – Go Short 2018 deadlines

Zend je korte film in – Go Short 2018 deadlines

De officiële submission deadline voor Go Short 2018 komt eraan. Stuur je film nu in om op tijd te zijn. Korte films niet ouder dan 1 juni 2017 kunnen insturen tot en met 25 november 2017. Korte films van november en december, of die work in progress zijn, moeten rekening houden met de deadline van 22 December 2017. Hoe eerder je je film instuurt, hoe beter.

Als geselecteerde word je onderdeel van de tiende editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. In dit jubileum jaar vertonen we 300 korte films op verschillende locaties. Voor onze competitie programma’s zijn we op zoek naar nieuwe Europese korte films. Alle genres (animatie, documentaire, fictie en kunst/experimenteel) zijn welkom. Het maximaal aantal minuten is 30.

Europese Competitie
De Europese Competitie bestaat uit shorts gemaakt in (geografisch) Europa in de categorieën animatie, documentaire, fictie en kunst. Per categorie komen de films in aanmerking voor de Go Short Award voor Best European Short. Winnaars van de animatie en fictie sectie ontvangen ook een Academy Award Qualifier.

Nederlandse Competitie
De Nederlandse Competitie is een selectie van films gemaakt in Nederland. De beste film wint de Go Short Award voor Best Dutch Short en maakt kans op een Academy Award Qualifier.

Studenten Competitie
De Studenten Competitie vertoont korte films in alle genres gemaakt door studenten van Europese filmscholen. De beste film ontvangt de Encouragement Award.

Alle competitie films komen in aanmerking voor de Go Short Audience Award. Een selectie van het aanbod wordt geselecteerd voor de Jeugd Competitie. De winnaar van deze categorie wint de Go Short Youth Award.

We kijken er naar uit om je film te zien!